Ftesë për Ofertë

Kompania

MES

Lokacioni

Gjilan , Prishtinë

Data e publikimit

27-04-2022

Data e perfundimit

27-05-2022

Lloji i orarit

Contract

Kategoritë

Studio për arkitekturë MES – e cila është kompani Zvicërrane në Prishtinë dhe Gjilan,  

Me këtë rast ftojmë të gjithë ofertuesit e kualifikuar që të ofertojnë për furnizim me bluza:

1000 Copë – Bluzë

600 Copë – Duksa

1500 Copë  – Maica

Ofertuesi së bashku me ofertën duhet të dorëzojë:

  • Çertifikatën e regjistrimit të biznesit/ NUI
  • Çmimet duhen të kuotohen në euro pa tvsh
  • Oferta duhet të jetë e nënshkruar dhe e vulosur /apo në letër me logo zyrtare

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë (30 ditë) nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë

Ofertuesit e interesuar mund t’i dërgojnë dokumentet dhe ofertën deri me datën: 17.05.2022 në email adresë: [email protected]

Apliko këtu