www.ofertapune.net Front Desk Assistant | PunaIme

Front Desk Assistant

Kompania

Premium Rent a Car

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31-10-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Premium Rent a Car kërkon të rekrutoj një Front Desk Assistant në bazë të specifikave më poshtë:

Përgjegjësitë e punës:

 • Përshëndetni klientët kur ata mbërrijnë në zyrë dhe pyesni për qëllimin e tyre të vizitës
 • Përgjigjuni pyetjeve dhe shqetësimeve të klientëve në lidhje me automjetet e disponueshme per qira
 • Tregojuni klientëve automjetet e disponueshme dhe siguroni atyre njohuri për avantazhet dhe disavantazhet e secilit
 • Shoqëroni klientët në provë dhe ofroni njohuri të mëtejshme mbi veçoritë dhe përfitimet e marrjes me qira të automjetit të zgjedhur
 • Ndihmoni klientët të vendosin se cilin automjet të marrin me qira bazuar në kufizimet buxhetore dhe preferencat personale
 • Merrni informacione të klientit si emri dhe kontaktet duke i ndihmuar ata në plotësimin e formularëve
 • Sigurohuni që të gjitha informacionet dhe dokumentet mbështetëse janë të disponueshme në momentin e regjistrimit të klientit
 • Sigurojini klientëve informacione mbi rregullat dhe rregulloret e qirasë, duke përfshirë kujdesin e automjeteve dhe politikat e kthimit në kohë
 • Kontakto klientët për të përcaktuar nëse ata kanë marrë shërbim të mirë dhe për t’u ofruar atyre informacione për automjetet e reja të shtuara në flotën me qira
 • Kontrolloni automjetet e kthyera për t’u siguruar që nuk është shkaktuar asnjë dëm në pjesën e jashtme dhe të brendshme të saj
 • Krijoni dhe mbani raporte të marrjes me qira, lëshimit dhe kthimit të çdo automjeti.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universiteti (e preferueshme) dhe/ose Diploma e shkollë së mesme.
 • Njohja e gjuhës angleze obligative
 • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperienc pune në shitje së paku 1 vit
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup

Të gjithë të interesuarit për këtë pozite duhet të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: [email protected]