Frizer/e (Paruker/e), Praktikante

Kompania

Vogue Hair

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-04-2022

Data e perfundimit

22-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Vogue Hair

Ju duhet absolutisht të doni të jeni stilist që ofron shërbimin e klasit të parë për të gjithë klientët.Duhet të keni qasje profesionale, të ngrohtë dhe miqësor me qëndrimin “mund ta bëjë”. Të gatshëm për të punuar me ne nga e hëna deri të shtunën me disponim të mrekullushëm 

 Kerkojmë:

1 Frizere/r (parukere/r) rroga minimale do te jete 400 euro varesisht nga pervoja e punes.
1 Nxënse/praktikante

 

Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne permes numrint te telefonit 044 611 384 apo permes instagramit tone:
https://www.instagram.com/voguehair

Apliko këtu