www.ofertapune.net Fizioterapeut/e | PunaIme

Fizioterapeut/e

Kompania

SeenSpa

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-09-2023

Data e perfundimit

04-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ordinanca për terapi fizikale SEENSPA shpallë konkurs për:

Fizioterapeut/e të diplomuar

  • Përparësi kanë start up

Për kushte kontaktohen ata qe perzgjidhen në listë të ngushtë

Të interesuarit të dërgojnë CV në nr +38344567903 ,+38349570091 si dhe email [email protected]