www.ofertapune.net Financier/e, Asistente Administrative, Depoist | PunaIme

Financier/e, Asistente Administrative, Depoist

Kompania

Horeca

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-09-2023

Data e perfundimit

04-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Horeca L.L.C. në Prishtinë shpallë konkurs për pozitat:

 1. Financier/e
 2. Asistente Administrative
 3. Depoist

Pozita: Finacier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgaditja e faturave të blerjes/shitjes, Dokumenteve Unike Doganore dhe shitjeve;
 • Regjistrimi i shpenzimeve operative, qirasë, pagave, notave kreditore, notave debitore;
 • Përgatitja e ofertave për klientët;
 • Barazimi Arka-Banka dhe transaksioneve ditore-mujore;
 • Barazimet e kartelave financiare të Klientëve-Furnitorëve;
 • Kontrollon dhe monitoron regjistrimet dhe kalkulimet Financiare;
 • Krijimi i raporteve të ndryshme sipas kërkesës.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Diplomë Universitare në Ekonomi, Financa, Kontabilitet
 • Njohuri të legjislacionit tatimor të vendit;
 • Përvojë paraprake në fushën e financave;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Njohuri të shkëlqyeshme të përdorimit të pakos MS Office, Bilanci;
 • Të njoh në nivel të avancuar gjuhën Angleze (në shkrim dhe në të folur);
 • Të posedoj patent shofer (kategoria B).

Pozita: Asistente Administrative

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
 • Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për gjithë;
 • Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase;
 • Koordinon agjendën e takimeve;
 • Sipas kërkesës së kërkesës kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të njoh në nivel të avancuar gjuhën Angleze (në shkrim dhe në të folur);
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në MC Office;
 • Të posedoj patent shofer (B).

Pozita: Depoist

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Pranimin e mallit;
 • Regjistrimin e mallit;
 • Përgjegjës për hyrjen dhe daljen e mallit nga depo;

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Aftësi të mira ndërperonale;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • Njohja e gjuhës angleze është përparsi;
 • Të posedoj patent shofer (B) obligative.

Kandidatët e interesuar për këto pozita mund të dërgojnë CV-në e tyre në email: [email protected]