www.ofertapune.net Financier/e | PunaIme

Financier/e

Kompania

Agro Pharma

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-03-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Agro Pharma SHPK ka 20 vjet që operon në tregun e Kosovës në sektorin e bujqësisë dhe merret me importimin dhe tregtimin e inputeve bujqësore si fara, plehëra, produkteve për mbrojtjen e bimëve dhe gjëra të tjera të lidhura me bujqësinë. Për shkak të zgjërimit dhe zhvillimit kërkon:

Financier-e

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Regjistrimi i faturave të shitjeve vendore dhe eksporteve në përputhje me standardet e kontabilitetit dhe ligjet e tjera te zbatueshme
 • Regjistrimi i faturave të blerjeve vendore dhe importeve në përputhje me standardet e kontabilitetit dhe ligjet e tjera te zbatueshme.
 • Regjistron shpenzimet në kontot adekuate.
 • Mirëmbatja e dokumentacioneve financiare në bazë të kërkesave ligjore.
 • Regjistrimi dhe konsolidimi i llogarive bankare dhe arkës.
 • Ndjek operacionet e përditshme të departamentit të finanancave.
 • Barazon dhe dokumenton barazimet me furnitorë sipas kërkesave të përcaktuara në politikën dhe procedurat e kompanisë.                                                   
 • Përgatit raporte financiare dhe raporton tek Drejtori.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

 • Diplomë universitare në Ekonomi.
 • Ҫertifikime në SCAAK, IKAF niveli teknik i kontabilitetit (e preferushme).
 • Njohuri të shkëlqyeshme të parimeve të përgjithshme të kontabilitetit dhe legjislacionit në fuqi.
 • Aftësi të avancuara të komunikimit verbal dhe përmes e-mailit.
 • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të paketës Microsoft Office.
 • Njohuri e gjuhës angleze.

Konkursi është i hapur nga 20/03/2023 deri më 27/03/2023.

 Të gjithë të interesuarit mund të dergojnë CV-të: [email protected]

Adresa: Fshati Llapnasellë, Graqanicë. Magjistralja Prishtinë- Ferizaj km 5

Apliko këtu