Faturiste (2)

Kompania

City.sa

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

01-11-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kerkojme punetor ne keto kategori:
  • Faturiste F (2)
Info bazike:
  • Full time (Punë me orar te plote)
Infot tjera mundeni me i marr ne pjesmarrje te intervistes 
Të interesuarat duhet te marin pjese ne intervist këtu :
 
Intervista mbahet cdo dite pune prej ores
9:00 deri oren 17:00
 
( TE GJITHA INFOT RRETH PUNES DHE POZITAVE JAPEN VETEM NE INTERVISTE )
 
Numer kontakti jane vetem per orientimin e lokacionit ne rast qe nuk mundeni me u konektu ne google maps:
049340000
049761601
 
Lokacioni ku mbahet konkursi :
Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme) 
 
Lokacioni me Google Maps:
_____________________________________________________
INFO Për Komaninë Tonë (City.Sa)
Kompani 21 vjeçare me më shumë se 1500 artikuj
Merremi Me prodhime Vendore Me më shumë se 1200
Produkte vendore të ndryshme 
Apliko këtu