www.ofertapune.net Farmaciste, Teknike e Farmacisë | PunaIme

Farmaciste, Teknike e Farmacisë

Kompania

Jeta Farm

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

21-11-2023

Data e perfundimit

17-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Farmaceutike

Barnatore “Jeta Farm”, në Pejë, fton të gjithë të interesuarit të konkurojnë për pozitat e punës:

  • Farmaciste
  • Teknike e Farmacise 

Detyrat:

  • Të udhëzojnë klientët dhe të japin shpjegime për produktet në barnatore;
  • Të mirëmbajnë produktet e ekspozuara;
  • Shënojnë çmimet e produkteve;
  • Plotësojnë stoqet e produkteve të ekspozuara;
  • Përkujdesen për mbajtjen e pastërt të hapësirës ekspozuese.

Kualifikimet:

  Per Farmaciste: 

  • Te jete e licensuar. 

Per Teknike te Farmacise 

  • Të ketë diplomë të shkollës së mesme te farmacise si dhe te jete e licensuar, 
  • Të kete njohuri bazike rreth barnave. 

Tjera:

CV personale dhe dokumentet përcjellëse eventuale ju lusim ti dërgoni përmes butonit Apliko Këtu” ose përmes emailit në: [email protected]

Nr. Kontaktues: 049191766

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?