www.ofertapune.net Farmaciste e licencuar dhe Teknike e Farmacisë | PunaIme

Farmaciste e licencuar dhe Teknike e Farmacisë

Telefoni

049/587-999

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

13/10/2020

Data e perfundimit

27-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

Pozita e punës: Farmaciste e licencuar dhe Teknike e Farmacisë.

Përshkrimi i detyrave të punës:

  • Të ketë licencë të punës.
  • Të ketë përvojë pune.
  • Interpretimi dhe ekzekutimi i recetave të mjekut.
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.

Të interesuarat mund të lajmërohen në Nr. +38349587999 apo mund të dërgojnë cv e tyre në email adresen: [email protected]