www.ofertapune.net Farmacist/e i/e Përgjithëshëm/e, Prezantues/e për regjionin e Prizrenit, Distributor Farmaceutik | PunaIme

Farmacist/e i/e Përgjithëshëm/e, Prezantues/e për regjionin e Prizrenit, Distributor Farmaceutik

Kompania

NTP BIPHARM

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

27/06/2020

Data e perfundimit

10-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

K O N K U R S
PËR

Farmacist/e i Përgjithëshëm
Prezantues/e për regjionin e Prizrenit
Distributor Farmaceutik

Operatori farmaceutike me shumicë Bipharm me seli në Prishtinë, me zgjerimin e fushës së veprimtarisë dhe strategjisë së marketingut dhe shitjes në Kosovë kërkon bashkëpunëtorë, me ç’rast shpallë konkurs për disa vende të punës.

Përshkrimi i punës: Farmacist/e i Përgjithëshëm,
Prezantues/e për regjionin Prizrenit dhe Distributor Farmaceutik.

Pergjegjësitë: Të prezentojë produktet farmaceutike, e gjithashtu të mbajë kontakte personale me barnatore, ordinanca, spitale, klinika, të mbajë regjistra dhe përkthime.

Të gjenerojë shitje të produkteve, të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në vazhdimësi.

Të përcjellë segmentimin dhe rregullat e targetimit për klasifikimin e klientëve në kategoritë përkatëse.

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kushte: 

  • Diplomë universitare: Farmaci/Mjekësi dhe përvoja në punë është obligative.
  • Të kenë liqencën.
  • Njohuri të punes me kompjuterë  (MS Office – Word, Excel, Powerpoint);
  • Të kenë patent shoferi të kategorisë B – valide;
  • Të fletë rrjedhshëm gjuhen Angleze
  • Eksperienca në këtë fushë do te ishte një avantazh.

Nëse mendoni se keni aftësi përkatese, ju lutemi dërgoni CV tuaj me shenjën “ konkurs” deri më datë 10.07.2020 në email adresën: [email protected] 

Vetëm personat të cilët i plotësojnë kriteret e lartë cekura do të merren parasysh dhe do të njoftohen për intervistë.