www.ofertapune.net English Client Support (Remote) | PunaIme

English Client Support (Remote)

Kompania

AUK

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

19-01-2023

Data e perfundimit

18-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pozita – English Client Support

Remote – Puno prej Shtëpisë

Detyra dhe Pergjegjesite:

  • Mirëmbajtjen e rrjeteve Sociale sipas kërkesës së kompanisë
  • Shërbim të Mirsjelle ndaj Klientit
  • Prezantimin e Shërbimeve tek Klientët e rinjë
  • Arritja e Objektivave Mujore të përcaktuara

    Kualifikimet:

  • Minimum Shkollimi i Mesëm, përparësi përgatitja Univeristare
  • Aftësi Komunikimi ne Gjuhen Angleze
  • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi

Oraret e Punës:
Orar i Caktuar në Bazë të kërkesës tuaj

Paga: 300$ – 1600$

Aplikoni duke dërguar CV tuaj në [email protected] ose kontaktoni në Nr. telefonit +38349473390

Apliko këtu