www.ofertapune.net Elektricistë (3) | PunaIme

Elektricistë (3)

Kompania

Arcom International

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-04-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Lexon ngarkesën, konsumin ditor në nënstacione (Multimetër Dixhital – Paneli i Tensionit të Ulët)
 • Të kryejë procedurat e kontrollit dhe raportimin ditor të ecurisë së punës.
 • Kryen kontrollin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve elektrike si dhe ndërrimin e pjesëve të dëmtuara, të amortizuara.
 • Në rastet më të komplikuara dhe në ato të natyrës së ndërhyrjes ekipore kërkon ndihmë nga ekipet apo personat përkatës.
 • Duhet te përshtatet me rregullat dhe kufizimet e kampit.
 • Të jetë i komunikueshëm dhe bashkëpunues me punëtorët e tjerë për kryerjen sa më efikase të punës.
 • Kryerja e punëve të tjera – Sipas nevojës dhe natyrës së profesionit të zhvilluar nga kompania.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Diplomë të shkollës së mesme.
 • Preferohet shkollimi dhe trajnimet në fushën përkatëse
 • Përvojë pune në instalime elektrike industriale.
 • Eksperiencë pune në nivelin e tensionit të lartë 10(20) kV: Nënstacione(Transformatorë, Ndërprerës te fuqisë(Kthina)),Linja Transmetimi etj.
 • Njohuri të matjeve me pajisje të ndryshme për matjen e tensionit dhe rrymës elektrike.
 • Te kete aftesi te mira komunikuese.
 • Të jetë një person që kupton dhe respekton hierarkinë.
 • -Gjendja fizike dhe gjendje e qëndrueshme shëndetësore
 • Patentë shoferi (Kategoria B)

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne emailin: [email protected]

Apliko këtu