www.ofertapune.net Elektricist - Monter (3) | PunaIme

Elektricist – Monter (3)

Kompania

N.T.SH "ELING"

Telefoni

044/777-517

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22/05/2020

Data e perfundimit

03-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania NTSH “ELING” shpall vende të lira pune:

  • 3 Elektricist – Monter

Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në këta numra kontaktues
Tel: +383 44 777 – 517 dhe +383 49 -843 – 959

apo të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: [email protected]