www.ofertapune.net Ekspert/Lehtësues për Trajnim | PunaIme

Ekspert/Lehtësues për Trajnim

Kompania

HANDIKOS

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11/08/2020

Data e perfundimit

25-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve-HANDIKOS po kërkon një Ekspert/Lehtësus për Trajnim, me qëllim të zhvillimit të përmbajtjes së programit të trajnimit dhe ofrimit të trajnimit mbi Ngritjen e fondeve, gjatë vitit 2020.

Kjo në kuadër të projektit ”Promovimi i gjithëpërfshirjes në proceset konsultative për reformat e qeverisjes dhe administratës publike në sektorin e aftësisë së kufizuar në nivel lokal, nacional dhe regjional”.

Ofertuesit janë të mirëpritur të dorëzojnë aplikacionet e tyre në mënyrë elektronike në [email protected], deri më 25.08.2020, në orën 17:00.

Më poshtë mund t’i gjeni termat e referencës për këtë pozitë: