www.ofertapune.net Ekonomiste / Administratore, Kamariere | PunaIme

Ekonomiste / Administratore, Kamariere

Kompania

The White Tree

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-05-2024

Data e perfundimit

09-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

The White Tree është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave për:

 • Ekonomiste/Administratore
 • Kamariere

Ekonomiste/Administratore

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Koordinimin e detyrave administrative, organizimin e takimeve etj
 • Bashkëpunimin me ekipin për të identifikuar dhe zgjidhur çështje të mundshme të operacioneve dhe financave.
 • Detyra të tjera që lidhen me punën dhe përgjegjesitë brenda Departamentit të Financës

Kandidatët duhet të kenë:

 • Diplomë në ekonomi, administratë biznesi ose fusha të ngjashme.
 • Aftësi të shkëlqyera analize dhe zgjidhje problemesh.
 • Përvojë të provuar në pozitë të ngjashme
 • Një qëndrim pozitiv dhe aftësi të shkëlqyera të komunikimit.

Kamariere

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Sigurimin që ambienti të jetë i pastër dhe i organizuar gjatë gjithë kohës së punës.
 • Marrjen e porosive dhe menaxhimin e tyre në mënyrë efikase.
 • Bashkëpunimin me ekipin për të siguruar një përvojë të shkëlqyer për klientët tanë.

Kandidatët duhet të kenë:

 • Një qëndrim pozitiv dhe të jenë të gatshëm për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të ngarkuar.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Përvoja e punës në industrinë e gastronomisë është avantazh

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në 044 187 882 ose [email protected]