www.ofertapune.net Ekonomiste | PunaIme

Ekonomiste

Kompania

AutoPasion Shpk

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17/10/2020

Data e perfundimit

15-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më të mëdha europiane. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri, gjithashtu me degët tona në disa qytete kryesore në të dyja shtetet.

Autopasion Shpk shpallë vende të lirë Pune për – Operatore (Ekonomiste)

Ofrohet:

  • Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Orari i punës:

  • E hënë – E shtunë, prej orës 08:00 – 16:30
  • Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: [email protected]

CV-në me fotografi, apliakcionet tjera nuk pranohen si dhe ne Subject shenoni për pozitën që aplikoni, p.sh.:

  • Operatore (Ekonomiste).