Ekonomist

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-05-2022

Data e perfundimit

26-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

            DETYRAT DHE PERGJEGJESITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • PËRCJELL INVENTARIZIMIN E MALLIT TË MARKETEVE
 • REGJISTRON DHE BARAZON GJENDJET FINANCIARE TE MARKETEVE
 • MBANE RAPORTE ANALITIKE TE PIKAVE TË SHITJES (MARKETEV)
 • ORGANIZON PUNET NË EKIP
 • RAPORTON TE MENAXHERI FINANCIAR

            KUALIFIKIMETDHEKRITERET  ENEVOJSHME

 •  FAKULTETI EKONOMIK            
 •  NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 •  NJOHJA E EGJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B
 •  PËRVOJA PUNE MINIMUM 2 VJEÇARE.

APLKIMI DUHET  TE BEHET   VETEM ONLINE DUKE  DERGUAR:

CV-NETUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL ,ADRESES:  [email protected]

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-17.00 NE TEL:+38649940014

Apliko këtu