www.ofertapune.net Edukatore (4) | PunaIme

Edukatore (4)

Kompania

Akademia e Fëmijëve LAPSI

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-09-2023

Data e perfundimit

18-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PËR VEND TË LIRË TË PUNËS

Pozita (2) Edukatore për grup moshën 4-6 vjeç  me orar të plotë të punës

Pozita: (2)Edukatore për grup moshën 0-3 vjeç  me orar të plotë të punës

Kërkesat që duhet të plotësojnë kandidatet:

 1. Të zotërojë diplomë të Fakultetit të Edukimit ( programi parafillor) ose Shkolla e lartë pedagogjike

(drejtimi për edukatore) ose  (Përkujdesja dhe Mirëqenia e Fëmijëve).

 1. Njohja e gjuhes Angleze
 2. Eksperiencë pune
 3. Kualifikime shtesë përbëjnë avantazh.

Kërkesa të përgjithshme:

 1. Te jetë serioze dhe e përkushtuar në punë.
 2. Te jetë e qetë, e duruar dhe e dashur me femijët.
 3. Te jetë kreative dhe të ketë aftësi organizative.
 4. Te jetë e aftë te punojë në grup.
 5. Përparsi kanë kandidatet të cilat nuk janë në mardhënje pune në ndonjë institucion

Kushtet që ne ofrojmë:

 1. Ambiente bashkëkohore.
 2. Kushte pune optimale.
 3. Korrektësi dhe seriozitet
 4. Zhvillim në karrierë duke përfshirë trajnime dhe workshope

Të gjitha dokumentet duhet të dorëzohen në e-mail adresën  [email protected]

Për intervistë do të ftohen kandidatet të cilët i plotësojnë më së miri kushtet sipas konkursit.

Konkursi është i hapur nga data 18.09.2023  deri më 18.10.2023.