Drejtues Prodhimi, Elektricist

Kompania

Doro Fix

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

29-04-2022

Data e perfundimit

29-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

DOROFIX SHPK hap Konkurs per punsim
 
DREJTUS PRODHIMI
Kualifikimet dhe aftesit e kerkuara
  • Pervoj pune ne menaxhim.
  • Aftesi komunikimi.
  • Kreativ ne pune ekipore.
  • Ideator ne rritje dhe kualitet te prodhimit.
  • Diplom Univerzitare

ELEKTRICIST
  • Pervoje pune 
  • Krativ dhe Ideator
  • Shofer me kategori C dhe CE 1
  • Pervoj pune.
  • Flexibil ne orar te punes.
Kerkojm edhe dy Puntor te prodhimit.
Tel: 044502691
Lokacioni: Drenas- perballe parkut te biznesit
 
Apliko këtu