www.ofertapune.net Drejtor i Pergjithshem | PunaIme

Drejtor i Pergjithshem

Kompania

Instituti Profesional ATC-Prishtinë

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/08/2020

Data e perfundimit

31-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Kriteret:

– të ketë perfunduar studimet e larta në Menaxhim Biznesi;

– të ketë eksperiencë në poste drejtuese, në shkollë apo në profile të ngjashme mbi 5 vjet;

– eksperienca në mësidhënie përbën avantazh;

– të ketë njohuri të mira në përlimin e dokumentacionit dhe administrimin e tyre;

– njohuri të mira në programet baze të kompjuterit dhe gjuhe e huaj;

– mosha mbi 30 vjeç;

Apliko permes emailit ne: [email protected]