www.ofertapune.net Drejtor Financier/e | PunaIme

Drejtor Financier/e

Kompania

ROYAL Sh.p.k

Telefoni

049/940-050

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17/08/2020

Data e perfundimit

01-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Kompania “ROYAL ®” SH.P.K., shpall konkurs për pozitën e mëposhtme:

Pozita: Drejtor Financier/e

Çdo informatë tjetër që dërgoni si referencë, certifikata të trajnimeve, etj, do të merret parasysh.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, duhet të dërgojnë CV-të dhe dokumentet përkatëse të tyre në e-mail adresën: [email protected]. Konkursi mbetet i hapur deri më datën .01.09.2020.

Për informata shtesë mund të kontaktoni në nr. tel: 049/940-050.

Royal R SH.P.K.

Adresa: Zllatar

10000, Prishtinë, Kosovë