www.ofertapune.net Dizajnerë Grafik dhe Video Editor | PunaIme

Dizajnerë Grafik dhe Video Editor

Kompania

Alba Connect SH.P.K.

Telefoni

049/972-700

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23/09/2020

Data e perfundimit

07-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

IT & Dizajn

Kërkohen 2 Dizajnerë Grafik dhe Video Editor për praktikë me mundësi pune në Departmentin e Marketingut.

Përshkrimi i pozitës:

Puna ka të bëjë me ideimin, dizajnimin dhe publikimin e projekteve të ndryshme të marketingut. Konkursi është i hapur deri më 7 Tetor 2020.

Alba Connect SH.P.K:

• Kompani serioze me bazë stabile në treg
• Kontratë të rregullt në përputhje me ligj
• Paga sipas marrëveshjes dhe me korrektësi të plotë
• Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
• Mundësi në ngritje profesionale
• Ambient i shkëlqyeshëm i punës
• Staf serioz dhe i respektueshëm

Përgjegjësitë:
• Punon me Menaxheren e Marketingut për të ideuar, dizajnuar dhe animuar materialet e marketingut
• Krijon/përshtatë imazhe dhe video për postim në media sociale dhe blog
• Krijon verzione të ndryshme logove
• Siguron përputhshmërinë e brendit, paletës së ngjyrave, planit dhe udhëzimeve të stilit
• Kryen detyra dhe projekte të tjera sipas kërkesës së mbikqyrësit

Kushtet:
• Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë
• Shkathtësi në Adobe Photoshop, Ilustrator, After Effects dhe Premiere
• Aftësi për të realizuar koncepte dhe ide të dizajnit
• Portfolio me punime të deritanishme (obligative)
• Shkathtësi të mira komunikuese
• Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë
• Korrektësi dhe mirësjellje në punë

Për të aplikuar, dërgoni CV dhe linkun e portfolios në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në “Subject”.

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t’ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail:  [email protected]
Viber/WhatsApp:  +38349972700
Web:  www.albaconnect.com