www.ofertapune.net Dizajner | PunaIme

Dizajner

Lokacioni

Kategoritë

Konkurs Punësimi:

Tregu Group kërkon të zgjerojë familjen e sajë duke shpallur konkurs pune në këtë pozitë:

– Dizajner me përvojë pune.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

– Përvojë pune si dizajner grafik.
– Përgjegjësi për sektorin e caktuar.
– Aftësi të mira komunikimi.
– Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune.

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes:
Web: http://www.tregugroup.com/
apo  e-mailit: [email protected]
Dhe ta dërgoni CV-në numrin Viber: +383/49/933-576

Ju mirëpresim.