www.ofertapune.net Dizajner Grafik (M/F) | PunaIme

Dizajner Grafik (M/F)

Kompania

Optica Simon

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-08-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

KONKURS PUNE

Optika SIMON  shpall konkurs pune për:

2 x Dizajnerë Grafik (M/F) – Kryesisht për media sociale dhe zhvillim website.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Krijimi i dizajneve/animacioneve tërheqëse për materiale të ndryshme marketingu. Këto materiale, ndër të tjera, mund të jenë postera, fletushka, broshura, postime në rrjete sociale, materiale promovuese etj.;
 • Të jeni të informuar mbi trendet dhe stilet më të fundit dhe më efektive të dizajnit/animacionit për marketing;
 • Të siguroni se dizajnet e kërkuara komunikojnë mesazhin e synuar dhe janë në përputhje me identitetin e brendit;
 • Të jeni të vëmendshëm ndaj afateve kohore (deadlines);
 • Të jeni të kujdesshëm ndaj detajeve;
 • Të jeni bashkëpunues dhe të jeni në gjendje të ofroni dhe pranoni koncepte, ide, komente dhe sygjerime.

Njohuri / Aftësi / Kualifikime të Kërkuara për Punë:

 • Preferohet 1+ vite përvojë profesionale në dizajn grafik / video editim / animacion, (mund te aplikoni edhe me më pak se 1 vit pervoje pune);
 • Njohuri në softuerët Photoshop, Illustrator, Figma dhe InDesign, video editor: After Effect, Lightroom, Adobe Premiere Pro; etj
 • Ne aplikim dergo Portfolio ose nje pjese te punes tuaj që demonstron aftësitë dhe kreativitetin tuaj;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në një mjedis ekipor.
 • Njohuri minimale bazike të gjuhës Angleze.

Aplikimi pranohet VETËM në e-mail duke dërguar një CV dhe Portfolio.

Aplikacionin tuaj mund ta dërgoni në çdo kohë përmes e-mail: [email protected]