www.ofertapune.net Dizajner Grafik | PunaIme

Dizajner Grafik

Kompania

Tafingo

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-11-2022

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Tafingo është duke kërkuar një dizajner grafik për t’iu bashkangjitur ekipit tonë. Në këtë rol, ju do të jeni përgjegjës për të sjellë në jetë markat tona përmes agjentëve tanë dhe për të angazhuar audiencën e tyre përmes dizajnimit të reklamave të sofistikuara dhe kolateralit të printimit. Ne jemi duke kërkuar për dikë që ka sy për dizajn të thjeshtë dhe të bukur, që mund të ndërtojë fushata marketingu, të dizenjojë materiale reklamuese për të komunikuar vizionin tonë të markës në materiale dixhitale dhe të printuara, të edukojë klientët tanë përmes infografikëve dhe raporteve të tregut, produkteve profesionale për pronat tona dhe operacionet e zhvillimit të biznesit.

Ju do të punoni me drejtorin tonë krijues dhe me ekipen tonë ku do të zotëroni dizajnet nga skaji në fund si për printim, celular dhe desktop. Kjo punë bëhet përmes një reagimi kulturor, respekti reciprok dhe përmes mirësisë, ndërsa ndërtojmë njëri-tjetrin me diversitetin e aftësive dhe përvojave tona.

Ky rol është plotësisht i brendshëm dhe pothuajse mund të fillojë menjëherë. Ju lutemi vini rezymenë dhe portofolin tuaj të disponueshëm për shqyrtim.

Kujdes!! Ju lutemi jepni një link të internetit/pdf për portofolin tuaj në aplikacionin tuaj. Kandidatët pa portofol do të skualifikohen menjëherë.

Përgjegjësitë

 • Të dizajnoni dhe ekzekutoni projektet me efikasitet dhe saktësi
 • Të mbështetni standardet e vendosura krijuese dhe konsistencën e markës në të gjitha projektet
 • Vizualizimi i stilit dhe imazheve për përmbajtjen dixhitale dhe të printuar
 • Të krijoni dizajne të përgjithshëm të produkteve
 • Të bashkëpunoni me të tjerët që zhvillojnë asete
 • Të prodhoni punime të plota që ndjekin udhëzimet e markës dhe marketingut
 • Të menaxhoni një portofol të ndryshëm, kërkesa dhe të trajtoni afate të ngushta

Kërkesat

 • 3+ vite përvojë në dizajn grafik
 • Përvoja e mëparshme profesionale në një mjedis agjencie/kompanie
 • Aftësi të avancuara të projektimit dhe një sy për detaje
 • Të aftë në Adobe Creative Suite, veçanërisht Photoshop, Illustrator, InDesign dhe XD
 • Punë me volum të lartë, me cilësi të lartë
 • Duhet të jetë në gjendje të organizohet, të përmbushë afate të rrepta dhe të mund të arrijë qëllimet në mënyrë të vazhdueshme.

Kushtet: 

 • Orari Flekisible
 • Pagesa te diskutohet

Per te aplikuar dergoni CV/portfolio ne [email protected]

Apliko këtu