www.ofertapune.net Dizajner/e i/e Enterierit, Arkitekt për menaxhimin e punëve në teren | PunaIme

Dizajner/e i/e Enterierit, Arkitekt për menaxhimin e punëve në teren

Kompania

KAHN&Z Architects

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

KAHN&Z  Architects është studio e arkitekturës dhe dizajnit të enterierit me bazë në Prishtinë  e cila është në kërkim të bashkëpunëtorëve të rinjë kreativ që kanë dëshirë të punojnë në grup.

Pozita:

  • Dizajner/e I enterierit
  • Arkitekt për menaxhimin e punëve në teren.

Kushtet:

  • Kualifikime Univerzitare
  • Të ketë përvojë pune së paku 2 vite
  • Të ketë njohuri softuerike në lëminë e Arkitekturës ( Archicad, 3ds Max )
  • Të jetë kreativ dhe I gatshëm të punojë në ekip
  • Të ketë aftësi organizuese dhe komunikuese
  • Të ketë përvojë praktike pune në mbikqyrje/ menaxhim

Të interesuarit të dërgojnë CV si dhe Portfolio në e-mail adresën  [email protected]

Konkursi është I hapur deri më datën 15.05.2023.

Apliko këtu