www.ofertapune.net Dizajner/e Grafik/e (3), Wordpress (3), SEO (3), Google ADS (3) | PunaIme

Dizajner/e Grafik/e (3), WordPress (3), SEO (3), Google ADS (3)

Kompania

KNT Group

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

12-05-2023

Data e perfundimit

11-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

KNT në Pejë shpallë konkurs për pozitat:
  1. Dizajner/e Grafik/e (3)
  2. WordPress (3)
  3. SEO (3)
  4. Google ADS (3)
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të përballoj punë dinamike në baza ditore
  • Të ketë vullnet për të mësuar
  • Të ketë aftësi të komunikimit
Çka ofron KNT:
  • Ndihmë nga i gjithë stafi për aftësim profesional
  • Mentorim dhe këshilla
  • Ambient profesional
Ju lutemi që të aplikoni duke dërguar CV-të tuaja që duhet të përfshijë një foto, e-mail dhe nr. Tel në: [email protected]
 
Vëmendje:
 
Keni parasysh se lokacioni ynë gjindet në Pejë dhe puna zhvillohet vetëm në objektet e zyreve tona. 
Ju mirëpresim!
Apliko këtu