www.ofertapune.net Dizajner/e Grafik/e | PunaIme

Dizajner/e Grafik/e

Kompania

JYSK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-03-2023

Data e perfundimit

01-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Apliko si: Dizajner/e Grafik/e në JYSK Prishtinë (Njësia Qendrore)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për krijimin e përmbajtjes.
 • Të jetë kreativ/e, i/e motivuar, fleksibil/e për punë.
 • Aftësi të komunikimit në të shkruar dhe të folur.
 • Gatishmëri për të punuar në grup.
 • Të ketë njohuri mbi materialet e printit dhe printin në përgjithësi.
 • Krijimi i dizajneve vizuale për produkte dhe shërbime të ndryshme të kompanisë.

Kushtet dhe kualifikimet:

 • Të ketë njohuri të mira në programet si më poshtë:

        (obligative) Illustrator, InDesign, Adobe Photoshop

        (përparësi) Affter Effect, Premierë

 • Përvojë pune të paktën 2 vite.
 • Njohja e gjuhës angleze.
 • Sigurimi që dizajnet janë konsistentë me udhëzimet dhe objektivat e brendit.

Kjo pozitë është perfekte për ty që …

 • Kënaqesh në ambient dinamik.
 • Guxon me marrë iniciativë dhe pergjegjësi.
 • Dëshiron të përfaqësosh nje Brand të madh ndërkombëtar.
 • Je një “Teamplayer” i vërtetë.

Dërgoni CV-në tuaj në: [email protected] 

Afati për aplikim: 28.03-04.04.2023

Apliko këtu