www.ofertapune.net Dizajner/e Grafik/e | PunaIme

Dizajner/e Grafik/e

Kompania

A&M Mega Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-11-2022

Data e perfundimit

07-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

A&M MEGA STORE hap vende tё lira pune pёr kandidatët e intersuar:

Pozitat: Dizajner/e Grafik/e ( M/ F )
Vendi i punës : Suhadoll, Rr. “Van Gog”
Orari i punës: I plotë
Afati për aplikim: deri më 

1-Dizajner/e Grafik/e (M/F) – 07.12.2022
Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Dizajnimin e broshurave, fletushkave dhe materialeve të marketingut;
  • Mirëmbajtjen e konsistences së brendit te kompanisë;
  • Dizajnimin dhe krijimin e përmbajtjeve për web dhe rrjete sociale si video, foto dhe tekst;
  • Planifikimin dhe mbikqyrjen e kampanjave për marketing.
  • Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:
  • Arsimim i lartë në fushën e Dizajnit Grafik dhe Komunikimit;
  • Të ketë njohuri në paketen e Adobe Creative Suite veçanërishtë Adobe Photoshop, Adobe Illustratore dhe Premiere;
  • Të ketë së paku dy vite përvojë të punës në dizajnimin dhe krijimin e materialeve për Marketing;
  • Të ketë aftësi kreative në krijimin e përmbajtjeve për rrjetet sociale.

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, referenca, dëshmi mbi kualifikimin dhe trajnimet, etj. në email: [email protected]
Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

Apliko këtu