Distributor dhe Agjent të shitjes

Kompania

Non - Disclosed Client

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client. Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


KosovaJob për Klientin hap vend të lirë pune për:

Distributor dhe Agjent të shitjes

Detyrat
  • Promovimi i mallit dhe shërbimeve.
  • Mbajtja e kontaktave me konsumatorët.
  • Hulumtimi dhe analiza e tregut.
  • Kryen edhe punë tjera sipas nevojës.

Kualifikimet

  • Tri vjet përvojë pune në punë të ngjashme
  • Shkethtësi në komunikim dhe negocim
  • Njohja profesionale në kategoritë e komerciales, shitjes me pakicë, njohuri të tregut etj
  • Përvojë të vozitjes minimum 3 vite.
  • Të jetë me banim në Prishtinë.

Apliko këtu