www.ofertapune.net Digital Marketing | PunaIme

Digital Marketing

Kompania

StaxonDigital

Telefoni

049/595-946

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

22/05/2020

Data e perfundimit

30-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

IT & Dizajn

Kërkohet Digital Marketing Person

Kompania më e re në Kosovë StaxonDigital po kërkon të zgjeroj stafin për zyrat e saj në Pejë.

Kandidati duhet:
Te ketë disa njohuri të mira të:

-SEO
-Social Media Content Creation
-Social Media Advertising (Facebook , Instagram , GoogleAds)
-PPC
-Copywriting
-Blog Management
-Email Marketing

Po ashtu ta njeh mirë Gjuhën Angleze.

Ofrojmë:
Komunikim dhe njohje me staf te huaj ne lidhje me teknikat me bashkekohore për marketingun digital Mundësi të mira për rritje profesionale Ambient rinor dhe dinamik

Të gjithë të interesuarit duhët te dergojnë CV në adresen e emailit: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin +38349595946 (Viber , WhatsApp).