www.ofertapune.net DEPOIST | PunaIme

DEPOIST

Kompania

MAGIC ICE

Telefoni

049/125-605

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19/05/2020

Data e perfundimit

12-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumë vjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për poziten e hapur të punës:

DEPOIST

Detyrat:

 • Organizimi i depove te Djathrave, Akulloreve, Lendes se pare,
 • Përgatitja e porosive për DERGIM dhe ngarkim te kamionave,
 • Dërgesa/Marrja e porosive dhe organizimi i tyre,
 • Bashkëpunim i ngushtë me KOLEG ne Depot e Djathrave, Akulloreve, Lendes se pare,
 • Te merr pergjegjesi per mallin e ngarkuar.

Profili juaj / Kualifikimet:

 • Të këtë se paku shkollen e mesme të përfunduar.
 • Të këtë njohuri te punës në kompjuter,
 • Të jetë pozitiv dhe i motivuar për punë,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B,
 • Përvojë pune së paku 6 muaj ne kete lemi,
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi,
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve,
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil.

LOKACIONI: MAGIC ICE Zona Industriale Lipjan.

ÇKA OFRON MAGIC ICE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike,
 • Ambient profesional dhe motivues,
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura,
 • Mundësi të përparimit të karrierës.

ÇKA PRESIM NGA KANDIDATËT:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë,
 • Të jenë të motivuar për punë,
 • Kandidatë që shprehin iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

PROCEDURA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në [email protected] duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikoni, ose per informim ne tel: 049125605 nga ora 09:00 – 15:00.

Afati i fundit për aplikim është data 12 Qershor 2020, kurse vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.