www.ofertapune.net Depoist në Fabrikë | PunaIme

Depoist në Fabrikë

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-11-2023

Data e perfundimit

14-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Depoist në Fabrike

Pika – Prishtinë

Detyrat:

  • Përvojë pune 2+ vite ( e preferueshme sektori i njejtë)
  • Menaxhimin dhe kontrollimin e produkteve dhe materialeve te kompanise
  • Monitorimi i cilësisë së shërbimit
  • Menaxhimin e mbarëvajtjes së punëve ne Depo
  • Menaxhimi i punëve administrative dhe raportimi tek menaxhmenti i lartë
  • Sistemimi i produkteve ne vende perkatese
  • Kontrollimi I produkteve dhe materialeve hyrje/dalje
  • Mirembajtjen e Depos dhe materialeve percjellese

Nisja e punes: ASAP/Menjehere

Të interesuarit të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose të lajmrohen në:
[email protected]
+383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?