www.ofertapune.net Depoist/e (2) | PunaIme

Depoist/e (2)

Kompania

Skechers

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-09-2023

Data e perfundimit

12-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Mercury Sports-Skechers shpall konkurs për Depoist/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mban evidencë për të gjitha hyrjet dhe daljet e mallit nga depo,
 • Pranimin dhe dorëzimin e porosive,
 • Raporton tek menaxheri çdo ditë,
 • Mban përgjegjësi për stokun që ngarkohet dhe shkarkohet.
 • Zbaton të gjitha detyrat tjera që lidhen me Depo.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Kërkohen minimalisht 6 muaj eksperiencë pune,
 • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Office (Excel i domosdoshem),
 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto
dokumente permes butonit Apliko këtu :

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
   

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?