Depoist (2), Sektoriste (2)

Kompania

B - Jeans

Data e publikimit

21-04-2022

Data e perfundimit

19-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania e cila merret me veshmbathje “B-JEANS” është në kërkim të punëtorëve me këtë pozitë:

Depoist (2) – M

Lokacioni: Fushe Kosove – Zona Industriale. 

Kompania “SEVENTY4” në Prishtinë rr. Agim Ramadani kërkon 

Sektoriste (2)

Mosha: nga 19-28 vjeç
 
Të interesuarit le të aplikojnë duke dërguar CV direkt në dyqanin tonë apo në këta numra nga ora 09:30-16:00h 

Nr: 044/287/231 (Whatsapp, Viber)
      044/672/780 (Whatsapp, Viber)
Apliko këtu