www.ofertapune.net Depoist, Agjent i Shitjes, Shitës Ambulantiv | PunaIme

Depoist, Agjent i Shitjes, Shitës Ambulantiv

Kompania

Automem Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-05-2023

Data e perfundimit

14-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Automem Kosova është kompani lider në tregun e Kosovës, për importimin e produkteve më cilësore për mirëmbajtjen e veturës dhe më gjërë.
Meqenëse po zgjerohemi si ekip e po ashtu edhe në tregun tonë, ne po kërkojmë anëtarë të rinj të ekipit.
 

 

Depoist

Agjent i Shitjes

Shitës Ambulantiv


Depoist

Kualifikimet:

  • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj nën presion;
  • Preferohet përvojë pune relevante;
  • Kërkohet leje e vozitjes (kategoria B);
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Agjent i Shitjes dhe Shitës Ambulantiv

  • Kandidati duhet të jetë i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur;
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
  • Patentë të vozitjes, kategori B.

Menyra e aplikimit: Te gjithe te interesuarit te aplikojne  ne emailin: [email protected]

Apliko këtu