www.ofertapune.net Depoist (4), Asistente e Shitjes (2) | PunaIme

Depoist (4), Asistente e Shitjes (2)

Kompania

NIKI Tekstil

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

NTP  Te  Niki Tekstil hap 6 vende të lira pune:

Pozita e kërkuar:     2 Depoist (M) / 2 Depoiste (F)

                                   2 Asistente e Shitjes

Vendi i punës :         Zona Industriale – tregu me shumicë, Fushë Kosovë

Afati për aplikim:     deri më  30.05.2023

DEPOIST/E – Dëtyrat dhe Përgjegjësitë e punës:

  • Pranon, lëvizë, klasifikon dhe sistemonartikujt sipas rregullave, kërkesave të kompanisë;
  • Përgaditë, liron hapësirë, bartë dhe dorëzon mallin tek këndi i caktuar;
  • Paketon, palon dhe vendos tiketa, çmime, alarm në artikuj;
  • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave (M);
  • Numëron dhe raporton stokun e mallërave,sipas nëvojes dhe në baza periodike;
  • Transporton, dërgon dhe tërhek produkte, artikuj, mjete të ndryshme nga njesia “bazë” tek njesitë tjera dhe anasjelltas,duke shfrytëzuar automjetët-veturat e kompanisë (M);

ASISTENTE E SHITJES – Dëtyrat dhe Përgjegjësitë e punës:

  • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të koleksionit;
  • Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
  • Percjellë artikujt e shitur, evidenton dhe raporton mungesat e artikujve tek Menaxheri Dyqanit.
  • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapësires punuëse në sektorë;

Kriterët dhe Aftësitë e nevojshme:

  • Arsimim i mesëm;
  • Përvojë pune paraprake së paku 6 muaj në magazinë / depo (përbënë avantazh), Shitje;
  • Shkathtësi të mira matematikore/numerike;
  • Shkathtësi të mira komunikuëse, organizative, sistemuëse;
  • Fleksibil/e dhe i/e shpejt në kryërje të dëtyres;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: [email protected]

Për informata shtesë mund të kontaktoni në nr. Telefoni +38344328352 (Hënë-Premte 09:00-17:00).

Apliko këtu