www.ofertapune.net Depoist | PunaIme

Depoist

Kompania

Kulinare

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-10-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për vende të lira pune

Ndërmarrja Kulinare shpk me seli në Graçanicë është ndërmarrje që furnizon sektorin e gastronomisë me pajisje dhe vegla hoteliere. Në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saja, shpall konkurs për këto vende te lira pune:

    1. Pozita: Depoist 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Shkarkon, pranon dhe vendos mallërat ne vendet e duhura
 • Pregadit dhe ngarkon porositë sipas faturave
 • Kompleton dokumentacionin e duhur per shpërndarjen e porosive
 • Transporton dhe shkarkon mallërat sipas orarit te përcaktuar
 • Kujdeset per mirëmbajtjen e depos
 • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi

Kualifikimet:

 • Përvojë së paku 2 vite në pozitë të ngjajshme
 • Aftësi planifikuese dhe organizim të punës
 • Diplomë të shkollës së mesme
 • Patent shoferin e kategorisë B
 • I gatshëm për pune ekipore

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në duke cekur per poziten qe aplikon, së bashku me dokumentacionin përkrahës në email adresen zyrtare [email protected] deri në afatin e caktuar apo përmes butonit me poshtë:

Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?