www.ofertapune.net Depoist | PunaIme

Depoist

Kompania

Arteg

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-08-2023

Data e perfundimit

27-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Pozita : Depoist

  • Pranon, lëvizë, klasifikon dhe sistemonartikujt sipas rregullave, kërkesave të kompanisë;
  • Përgaditë, liron hapësirë, bartë dhe dorëzon mallin tek këndi i caktuar;
  • Paketon, palon dhe vendos tiketa, çmime;
  • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave (M);
  • Numëron dhe raporton stokun e mallërave,sipas nëvojes dhe në baza periodike;
  • Transporton, dërgon dhe tërhek produkte, artikuj, mjete të ndryshme nga njesia “bazë” tek njesitë tjera dhe anasjelltas,duke shfrytëzuar automjetët-veturat e kompanisë (M)

Paga dhe kushtet e pune te kenaqshme.

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në email adressën : [email protected]