www.ofertapune.net Depoist | PunaIme

Depoist

Kompania

Premium Bakery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-05-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvoje shumëvjeçarë në industrinë e ushqimit me prodhimin e varieteteve të ndryshme të produkteve të miellit.

Ne ofrojmë buke dhe pjekurina të tjera të kualitetit shumë të lartë të cilat janë të certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve më të larta ndërkombëtare.

Me qëllim të zgjerimit të rrjetit të shitjes ne ju ftojmë të gjithë të interesuarit të aplikojnë për pozitën në vijim :Depoist

Detyrat kryesore:

 • Përgjegjës për përgatitjen dhe verifikimin e mallit për liferim      
 • Ngarkimi i mallit për liferim      
 • Pranimi i mallit te nga furnitorët      
 • Furnizimi i brendshëm më lëndë të parë.
 • Klasifikimi i mallit sipas brendeve dhe mirembajtja e tij      
 • Kontrollimi i afateve      
 • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga udhëheqësi i divizionit të Administratës

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Universiteti Avantazh
 • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.
 • Patentë të vozitjes, kategori B

Lokacioni:  Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, përballë QMI-së

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike:[email protected]

Vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 09/05/2023 deri me 30/05/2023.

Apliko këtu