www.ofertapune.net Depoist | PunaIme

Depoist

Kompania

Aztech Electronics

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

10-05-2023

Data e perfundimit

07-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar.

AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitat:

Depoist

LOKACIONI: FUSHË KOSOVË

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj nën presion;
 • Preferohet përvojë pune relevante;
 • Kërkohet leje e vozitjes (kategoria B);
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës;
 • Sigurim shëndetsor;
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Njohje të teknologjive sipas trendeve të zhvillimit;
 • Pagë konkurruese.

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected]
 • Ju lutem e shënoni në subjekt se për cilin lokacion aplikoni.
 • Afati për aplikim deri me datë: .07.06.2023
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.
Apliko këtu