www.ofertapune.net Depoist (2) | PunaIme

Depoist (2)

Kompania

Mobileria ALBED

Telefoni

045/504-777

Lokacioni

Vushtrri

Data e publikimit

28/10/2020

Data e perfundimit

11-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Company:      ALBED LLC
Headquarters:   Vushtrri, Ajet Gerguri nr.50
Contact info :    Tel: +383 / 028-573-573, Email: [email protected]

KONKURS PUNE

Fabrika e Mobilieve Albed me seli ne Vushtrri , shpall konkurs per keto vende te lira te punes.

  1. Depoist (2 persona)

Kualifikimet e kerkuara:

  • Te kete njohuri dhe pervoje ne fushen perkatese.
  • Te jete I gatshem te punoj ne grup dhe jashte orarit.
  • Pozita Depoist preferohet mbi moshen 30 vjeqare.

Konkursi do te jete I hapur deri me 11 Nentor 2020
Per aplikim duhet te paraqiteni personalisht ne fabrike.
Adresa:Rr.Ajet Gerguri nr 50 , Vushtrri

Email [email protected]
Tel: 045 504 777