www.ofertapune.net Delivery | PunaIme

Delivery

Kompania

BelAmi

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13/05/2023

Data e perfundimit

09-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

 

Fast Food BelAmi shpallë konkurs për këtë pozitë:

Delivery (mbi moshen 18 vjecare)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë: 

  • Përvoja e punës si dergues i porosive
  • Të ketë sjellje të mirë,
  • Të jeteëi shpejtë dhe i adaptueshëm në punë me fluks
  • Aftësi për punë ekipore

Të gjithë të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit APLIKO apo numrit të kontaktit 044133848 ose 049133848 

Apliko këtu