www.ofertapune.net Delivery, Ndihmës Shankist, Shankist, Pizzaman | PunaIme

Delivery, Ndihmës Shankist, Shankist, Pizzaman

Kompania

Pano Pizza

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-02-2023

Data e perfundimit

31-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pano Pizza po zhvillohet cdo dite e me shume prandaj po shpall konkurs per keto vende te lira te punes:

Ndihmës Shankist

Ndihmës Kuzhiner

Delivery

Shankist

 

Kemi nevoje për bashkëpunëtor serioz dhe të vullnetshëm për pune (edhe parttime mund te kontaktojnë) 

Te gjithe ata qe jane te vullnetshem per pune dhe e bejne me dashuri punen ju lutem te na kontaktojne ne numrat tane te telefonit: 043857855; 048868686 (Whatsapp & Viber)

Apliko këtu