www.ofertapune.net Delivery, Kamarier, Shankist | PunaIme

Delivery, Kamarier, Shankist

Kompania

Pano Pizza

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-11-2022

Data e perfundimit

22-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pano Pizza shpall konkurs per keto vende te lira te punes:

Delivery
Kamarier
Shankist

Te gjithe ata qe jane te vullnetshem per pune dhe e bejne me dashuri punen ju lutem te na kontaktojne ne numrat tane te telefonit: 043857855; 048868686 (Whatsapp & Viber)