Delivery (1), Ndihmës Kuzhinier (2)

Kompania

URBANO Food & Drinks

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-05-2022

Data e perfundimit

05-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Urbano Food and Coffee shpallë konkurs për:

  • Delivery– pervoje pune ne vozitje me veture dhe skuter elektrik (1)
  • Ndihmës kuzhinier– pervoj pune ne skare dhe pizza (2)

Të interesuarit mund të na kontaktojne ne kete numer: 044-303-044

Apliko këtu