www.ofertapune.net Content Writer | PunaIme

Content Writer

Kompania

Ciao Berto

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-11-2022

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar pozitën e hapura të punës Content Writer. Nese jeni të interesuar për aftësim në karrier dhe për punë në ambient dinamik të punës, ju ftojmë të aplikoni.

Lokacioni: Prishtinë
Paga dhe benefitet: E pa përcaktuar
Data e fundit: 30.12.2022
Pozita: ContentWriter                                                                           Orari: Orar i plotë         
Aplikimi:  Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse ne: [email protected]

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Hulumton, rishikon strategjitë krijuese dhe zhvillon përmbajtjen e publikimeve të marketingut;
  • Krijon përmbajtje për web dhe rrjete sociale me qëllim të krijimit të reklamave dhe publikimeve të ndryshme;
  • Punon drejtpërdrejt me ekipin e marketingut për të kuptuar rrjedhen e performancës;
  • Vlerëson performancën e përmbajtjes në kombinim me fushatat e marketingut;
  • Komunikon dhe raporton për krijimin e përmbajtjes dhe rekomandon veprime për të siguruar arritjen e qëllimeve të performances.

Kualifi­kimet:

  • 1-3 vjet përvojë në shkrimin e përmbajtjes;
  • Aftësia e të menduarit kritik dhe vëmendja ndaj detajeve;
  • Aftësi të shkëlqyera të shkrimi, redaktimi, korrigjimit, gramatikës, drejtshkrimi dhe pikësimit;
  • Përvojë në marketingun online në mediat sociale dhe faqet vendase;
  • Të ketë njohuri të shkelqyer të gjuhës angleze.

Ciao Berto ju inkurajon të gjithë kandidatët të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabartë në përzgjedhje.

Ju lutemi, në pjesën e subjektit, të cekni qytetin dhe pozitën për të cilën aplikoni.

Ju falënderojmë për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanisë do të ftohen për intervistë.

Apliko këtu