www.ofertapune.net Career Start Program: Full-Stack Software Engineer (4), Software Quality Assurance (QA) Engineer (2), Cyber Security Engineer (2) | PunaIme

Career Start Program: Full-Stack Software Engineer (4), Software Quality Assurance (QA) Engineer (2), Cyber Security Engineer (2)

Kompania

Beriflapp

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-09-2023

Data e perfundimit

27-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Beriflapp Career Start Program (8 pozita)

Në kompaninë Beriflapp, ofrojmë 8 pozita në tri Career Start Programs:

 

  • Career Start Programs është zhvilluar dhe do të mbahet nga inxhinierët senior të kompanisë Beriflapp.
  • Kontratë pune në kompaninë Beriflapp për ata që janë të suksesshëm në program.
  • Programi është paraparë për studentë të shkencave kompjuterike (të vitit të fundit, por edhe për të sapodiplomuarit). Studentët me nota të mira apo që kanë përvojë, do të kenë përparësi.
  • Aftësi shumë të mira të komunikimit në gjuhën angleze.
  • Pjesëmarrësit do të paguhen gjatë vijimit të Career Start Program.

Personat e interesuar mund t’i dërgojnë CV-në dhe dokumentet përcjellëse (si projektet, certifikata e notave, etj) të tyre në email adresën: [email protected] apo përmes formularit në web.

Afati i fundit për aplikim: 24.09.2023