Call Agent (Gjuhë Gjermane)

Kompania

Newborn AM

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-11-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

New Born AM Sh.p.k me seli në Prishtinë është Kompani Gjermane e cila në fushën e Telekomunikacionit e zhvillon biznesin e saj për pesë vite me radhë.
Me qëllim të zgjerimit dhe përforcimit të ekipit tonë, jemi në kërkim të kandidatëve për :

Call Agent (Gjuhë Gjermane)

Detyrat :

  • Caktimi i termineve me klientët

Kualifikimet e kërkuara :

  • Njohuri të shkëlqyera në të folur dhe të shkruar në gjuhën gjermane.
  • Njohuri në sistemin kompjuterik ( MS Office).
  • Të jeni të motivuar dhe të përkushtuar për punë.
  • Përvoja e punës jo-obligative.

Çfarë ofrojmë ne ?

  • Pagë Fikse 600 Euro + Bonus + Provision + Abschluss.
  • Kontratë pune sipas Legjislacionit të Kosovës.
  • Sigurim shëndetësor.
  • Orar i punës prej Hëne – Enjte : 08:00 – 16:30 dhe të Premteve : 08:00 – 14:00.
  • Ambient miqësor dhe profesional të punës.

 

Kandidatët e interesuar duhet ta dërgojnë CV-në përmes postës elektronike në: [email protected]

Apliko këtu