Call Agent (Gjuhë Gjermane)

Kompania

Blitz Group

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

31-10-2022

Data e perfundimit

07-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Kompania Blitz Group, me seli ne Ferizaj hap konkurs për këto pozita:

Call Agent (Gjuhë Gjermane)

Kualifikimet:

 • Njohuri te gjuhes gjermane minimum B1,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit,
 • Aftësi të mira kompjuterike,
 • Aftësi te mira organizative,
 • Aftësi të punës nën presion.

Ne ofrojmë

 • Pagë konkuruese bazuar fikse + Bonuse
 • Bonuset jane ditore, javore, mujore, bonuse per kualitet te mire, bonuse per angazhim te shtuar, 
 • Ambient i mire pune,
 • Trajnime profesionale ne shitje,
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing,
 • Mundësi për avansim brenda kompanise
 • Orari i punes eshte 10:00-18:00

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë online permes butonit te meposhtem.

Afati i fundit per aplikim: 30.11.2022

Apliko këtu